Издателска програма

Издателска програма

Имате ли безплатно мобилно или браузърно заглавие? Не сте сигурни как да го монетизирате и да го издадете? Ние сме вашите правилни партньори! Прилагаме техники на проучване и анализ, базирани на 13+ години опит в разработката и издаването на печеливши игри, с които ще извлечем вашите ключови качества, ще прогнозираме вашата възвръщаемост и ще оценим инфраструктурата ви. Ще дефинираме таргет групата ви и ще ви осигурим локализация на 30+ езика за подходящата за вас аудитория.

Нашите гурута ще се погрижат за разпространението и за екшън плановете за игрите ви. Знаем кога и къде да осъществим софт и глобален старт за вашите заглавия. Благодарение на чудесните ни отношения с онлайн магазини за приложения и огромната ни партньорска мрежа, можем да дадем начален тласък на бранда ви. SDK интеграции, всякакви видове разплащателни методи, идейни решения, иконки, видеа, текстове: ще се погрижим за всичко. Ще ви научим как да правите А/Б тестове, как да настроите рекламните си кампании и как да комуникирате с аудиторията си директно или индиректно чрез инфлуенсъри.

Знаете ли как да хакнете човешкия мозък? Ние познаваме силата на ирационалното мислене и ще утроим приходите от игрите ви! Нашият QA екип ще разпознае най-добрата монетизационна фуния за вашата игра и ще отприщи ангажираността, възвръщаемостта и лоялността в играчите ви, за да получите възможно най-високото ARPPU. Организирането на събития, промоции и турнири в играта не е лесна работа, затова ние ще ви покажем как да им правите дизайн за различни платформи, портали и пазари. Ние можем да бъдем мениджърите на вашия растеж!

Нека да бъдем вашите Имперски Рицари! Изпратете ни играта си на biz.dev@imperiaonline.com и ние ще ви върнем възможно най-искрена обратна връзка за проекта ви.