Мениджмънт

МЕНИДЖМЪНТ

imperia

Цветан Русимов

CEO


Магистър по приложна математика
21+ години опит като ръководител
20+ не-спонсорирани лекции по целия свят
Член на журито на IMGA
Ментор @ Game Founders
16+ години в екипа


Цветан Русимов има 16 години управленски опит на ръководни роли и доказан успех, който съчетава стратегическото мислене и лидерските умения. Цецо, както обикновено го наричат, се присъединява към гейм индустрията през 2005 г. и оттогава е изградил силна мрежа от приятели и бизнес партньори по целия свят. От създаването и разработването до локализацията, маркетинга и публикуването, той е бил част от всяка стъпка по пътя.

Горд е да бъде част от Империя Онлайн и че има възможността да помогне за оформянето на бъдещето на компанията. Чрез отлична междуличностна комуникация превръща екип от от девет души до милионна доларова компания.

В работата си в Империя Онлайн отлично съчетава стратегии, планиране на приходи и разходи, разработването на бизнес идеите, проследяването на ключови показатели и създаването на страхотен UX дизайн. Той има доказани умения за водене на преговори при придобиване на игри, сделки за публикуване и разпространение, разработка за външни поръчители, IP лицензиране и наемане на служители.

Обича игрите и винаги ги е обичал. Играенето, анализирането и подобряването им е неговата страст. Да бъде част от гейм индустрията - не може да иска повече!

Страст, любопитство и нестандартно мислене.